Custom Fitting

Rätt utrustning för dig

Matz Evensson Golf Academy och Titleist National Fitting Center.

Vi har över 30 års erfarenhet av custom-fitting. I vår verkstad bygger och skräddarsyr vi klubbor med ett enda syfte: Du skall slå bollen bättre!

Vi är ett av fyra Titleist National Fitting Center i norra Europa. Vårt Fitting koncept bygger på att ge dig den klubban du älskar bäst, men också en förståelse för hur du skall använda den. Vi ändrar inte per automatik på din teknik, men samtidigt är det viktigt att ställa frågorna: Till vilken sving skall vi bygga klubbor? Till vilken hastighet skall vi anpassa skaftet? Svaren på dessa frågor löser vi tillsammans. Då når vi hela vägen fram.

Med Trackman teknologi är det enkelt att mäta vilken klubba som ger dig bäst siffror. Samtidigt är känsla också viktigt. Två skaft ger samma siffror, men vilket känns bäst för DIG?
Frågor som dessa svarar vi på tillsammans. Processen att testa ut riktiga klubbor är både rolig och lärorik – precis som i en “tourbuss”. Vi arbetar alla med samma metodik för att säkerställa kvalitet och professionalism. Vi vill ta hand om dig på samma sätt som tourspelaren får service i bussen på tävlingsarenan. Vi sätter dig och din sving i centrum.

Hos oss ingår alla efterjusteringar, något som är oerhört viktigt. Om du till exempel behöver finjustera mellanrummet mellan några wedgar – löser vi det. Ett lager till under greppen? Inga problem.

Köper du klubbor hos oss, tar vi hand om dig – vårt enda mål är att du ska spela bättre och ha roligare med din golf. Det är vår passion.

Driver, FW och Järn Fitting

En längdåkare har givetvis rätt spann på sina skidor. Självklart skall du se till att få skräddarsydda golfklubbor, i alla fall se till att du inte behöver kämpa MOT klubborna.

Lär dig mer

Wedge Fitting

Runt greenen och in till greenen lägger du massor av slag. Genom att anpassa wedgarna med rätt längd, lie, bounce och grind – får du lättspelade wedgar som hjälper dig komma närmare flaggan.

Lär dig mer

Putter Fitting

Din putter är den klubba du använder till drygt 40% av alla dina golfslag. Ingen annan klubba i bagen är viktigare och ingen annan klubba förtjänar mer kärlek, omvård och noggrannhet.

Lär dig mer