Företag

Ditt Varumärke + Våra produkter = 3

Hos oss kan ditt företag hitta alla produkter ni kan tänkas behöva i golfväg.
Vi hjälper er med snabba och högkvalitativa lösningar för logo-bollar, profilkläder, prisbord och dylikt.

Till din företagsgolf är vi experter på att hitta den bästa och mest uppskattade lösningen.
Många företag lägger mycket resurser på sin företagsgolf utan att lyckas få till det där lilla extra. Låt oss hjälpa er med upplägg så kan vi göra er dag till ett minnesvärt och lyckat event.

Har du tänkt på:
Att samlas i tid för att gå igenom dagen? Många gör misstaget att kalla till första start varför du ibland inte träffar alla innan ni går ut. Bjud istället på en macka eller frukost där ni går igenom regler, spelform och ramar för dagen. Vi hjälper gärna till och pratar om hur banan bäst skall spelas.

Ge era kunder mervärden i form av en intressant föreläsning eller clinic med kunskaper de kan ta med sig från er dag. Vi kan erbjuda föreläsningar inom Custom Fitting, Målfokusering, Linksgolf m.m.

Ett start-kit är alltid uppskattat och ger din tävling en känsla av professionalism. Se till att ni beställer i god tid så peggarna, bollarna eller handduken är klar när ni kommer. Vi fixar beställning och har allt förberett när ni kommer till klubben.
Prisbordet behöver inte vara stort, men det skall vara genomtänkt. En populär idé är att be era kunder ta med sig en egen profilprodukt från sitt företag till prisbordet. Alla tycker om att ge bort sina egna profilprodukter och det får prisbordet att se mycket mer intressant ut.

Spelformen är oerhört viktig. Stressa gärna samarbete och team-building genom att spela bäst-boll eller något annat lagspel. Hör med oss så ger vi gärna råd vilket som passar just ditt företag bäst.

 

Fram till 30 april 2024 har vi mycket förmånliga erbjudande gällande logobollar och broderade kläder.

Logobollar

PRO V1, PRO V1x  – 579 SEK/dussin ex moms

Tour Soft – 429 SEK/dussin ex moms

TruFeel – 299 SEK/dussin ex moms

 

Ett extra dussin från första 15 – efter 30 dussin får ni 10% extra, dvs 30-3 dussin, 40-4 dussin etc. Minsta volym är 12 dussin.

Hör av er till info@matzevensson.com så hjälper vi er med det ni behöver.