Företag

Ditt Varumärke + Våra produkter = 3

Hos oss kan ditt företag hitta alla produkter ni kan tänkas behövas för er och era kunders golf.
Vi hjälper er med snabba och högkvalitativa lösningar för logo bollar, profilkläder, prisbord och dylikt.

Till din företagsgolf är vi experter på att hitta den bästa och mest uppskattade lösningen.
Många företag lägger mycket resurser på sin företagsgolf utan att lyckas få till det där lilla extra. Låt oss hjälpa er med upplägg så kan vi göra er dag till ett minnesvärt och lyckat event.

Har du tänkt på:
Samlas alltid en stund innan första start – bjud på en macka och kaffe där ni går igenom spelform och ramar för dagen. Vi hjälper gärna till och pratar om hur banan bäst skall spelas.

Ge även era kunder mervärden i form av en intressant föreläsning eller clinic med kunskaper de kan ta med sig från er dag. Vi kan erbjuda föreläsningar inom Custom Fitting, Målfokusering, Linksgolf m.m.

Ett start-kit är alltid uppskattat och ger din tävling en känsla av professionalism. Se till att ni beställer i god tid så peggarna, bollarna eller handduken är klar när ni kommer. Vi fixar beställning och har allt förberett när ni kommer till klubben. Prisbordet behöver inte vara stort, men det skall vara genomtänkt.

Spelformen är viktigare än man tror. Stressa gärna samarbete och team-building genom att spela bäst-boll eller något annat lagspel. Hör med oss så hjälper vi er med vilken spelform som passar just ditt företag bäst. Självklart fixar vi även beat the pro!

 

Fram till 30 april 2024 har vi mycket förmånliga erbjudande gällande logobollar

Logobollar

PRO V1, PRO V1x  – 599 SEK/dussin ex moms

Tour Soft – 469 SEK/dussin ex moms

TruFeel – 339 SEK/dussin ex moms

 

Ett extra dussin PROV1 från första 15 – efter 30 dussin får ni 10% extra, dvs 30-3 dussin, 40-4 dussin etc. Minsta volym är 12 dussin.

Fri frakt och logo.

Hör av er till info@matzevensson.com så hjälper vi er med det ni behöver.