Links Experience

I Old Tom Morris fotspår

Följ med oss på en linksupplevelse utöver det vanliga

Bring Back the Common Land

Ta med kompisgänget och låt oss skräddarsy din linksupplevese i Skottland, England och Wales.
Att spela links är ytterligare en dimension i golfspelet – som spelet var från början. Man lär sig att bemästra elementen – vind, turf och hav.

Vi har spelat ett stort antal av linksbanorna på Brittiska öarna och kan skapa en upplevelse både i nutid och ur ett historiskt perspektiv.
Links är tradition – av respekt till de banorna vi besöker, anländer vi alltid i kavaj och slips. Vi byter sen om till golfkläder och efter ronden, byter vi om till kavaj igen, för att få tillträde till unika rum. Sådan är seden här.

Ett exempel kan vara att åka till Prestwick och Golfens vagga – The Birthplace of the Open.
Vi spelar 3 linksbanor av olika karaktär som samtliga binder ihop golfhistorien. En urlinks – Prestwick St Nicholas – där naturen har fått forma hinder, banans arkitektur och svårighet. En mästerskapslinks – Glasgow Gailes – där man fortfarande har kval till British Open och större amatörmästerskap. Slutligen spelar vi en historisk links där British Opens fader – Tom Morris – ande fortfarande gör sig påmind – Old Prestwick.

Vi väver ihop golfen med klubbhus, platser och personer i Prestwick som alla hör samman med Kärleken till Spelet.

En annan resa är till natursköna Kintyre halvön där Machrihanish ligger som juvelen i kronan. Längst ut på Mull of Kintyre har vi en ur-links- Dunaverty – där man vid klart väder ser över till Royal Portrush från hålen längs irländska sjöns norra del.
Självklart tar vi färjan via ön Arran och spelar den legendariska 12håls banan Shiskine – med Crows Nest. Resan kan också kombineras med whiskeydestillerier på Islay eller 18 hål på den privata Loch Lomond.

Andra upplägg som vi kan skräddarsy är; Kent – med Royal St Georges och Royal Cinque Port, Wales – med Royal Porthcawl , Aberdeen – med Royal Aberdeen, Cruden Bay och Murcar och självklart Liverpool – med Royal Birkdale, Hillside och Formby.

Välkommen att hör av dig så hjälper vi dig att skapa en fantastisk links-resa.

Pris: På förfrågan.