Drumadoon Point

Shiskine – En klassisk och mytomspunnen 12 håls linksbana

Följ med till Arran – golfglädje och whisky

Upplev Crows Nest, Whisky och Skottland i miniatyr

Följ med oss till ön Arran, utanför Skottlands västkust. En natur och golfupplevelse.
Att spela links är ytterligare en dimension i golfspelet – som spelet var från början. Man lär sig att bemästra elementen – vind, turf och hav.
Vi har spelat ett stort antal av linksbanorna på brittiska öarna och kan ge dig en upplevelse både i nutid och ur ett historiskt perspektiv.

Links är tradition – av respekt till de banorna vi besöker, anländer vi alltid i kavaj och slips. Vi byter sen om till golfkläder och efter ronden, byter vi om till kavaj igen, för att få tillträde till unika rum. Sådan är seden här.

Under fem dagar kommer 12 personer att befinna sig i Skottland, onsdag 24 – söndag 29 september 2024. Vi spelar golf på West Kilbride, en mästerskapsbana, innan vi tar färjan till Arran.
På Arran spelar vi Shiskine GC, en legendar med Crows Nest som den Heliga Graalen, och Brodick GC.
Vi besöker även Arran Whisky Distillery – rundvandring och provsmakning ackompanjerat av historien. På kvällarna delar vi med oss av berättelser från dagen och historien.

Vi väver ihop golfen med klubbhus, platser och personer i Arran som alla hör samman med Kärleken till Spelet.

För att skapa den rätta känslan har vi förträff på Frösåker i augusti där vi lär känna varandra och föreläser om Linksspel, Arran och Whisky – innan ni själva får en lektion i vad det innebär att spela links.

En oförglömlig resa – ett minne för livet.