Matz började arbeta som tränare 1988 på Ängsö GK utanför Västerås. Efter examen på PGAs tränarutbildning 1989, började han som Head Professional på Frösåker. 1995 styrdes kosan till Nynäshamn där han var verksam i 16 år.

2012 fick han möjlighet att ”komma hem” till Frösåker i samband med att vi byggde Titleist National Fitting Center och vår unika Linksbana. Frösåker är ett riktigt paradis för golfspel och träning.

Matz har arbetat som ansvarig för Svensk tränarutbildning och föreläser idag för svenska tränare i ämnet custom-fitting och har även översatt böcker i ämnet. Han har mätt upp utrustning för ET, PGA, LPGA spelare, samt jobbat åt flera landslag just med utrustning.

Han är ett välkänt ansikte efter att ha jobbat för tidningen Svensk Golfs ”Golfskolan” sedan 1999 och är rektor för Titleist Advisory Board.

Matz ingår i PGA:s utbildningskommité.

Matz är stolt pappa till Mira och Ella, samt husse till energiknippet Enzo –

”Golf är min passion och hobby – Jag älskar att undervisa och se resultat hos mina elever. Ingen elev är omöjlig. Jag vill verkligen att du som elev skall förstå, utvecklas och bli bättre!”
Matz Par 4:
Bana: Machrihanish GC
Klubba: Putter
Legend: Harvey Penick, Austin Country Club
Lag: Liverpool FC
Mail: matz@matzevensson.com
Mobil: 0708-584004


Boka en fitting eller lektion med Mats

Äntligen Säsong ´24


Dags för anmälan till Junior- och Medlemsträning

This will close in 20 seconds