Nytt

Vi har klubbor för alla typer av golfspelare!
Även till de allra minsta :-)
Höger eller vänster är inga problem - vi har även testklubbor om du vill prova. Vi hjälper självklart till med utprovning och anpassning av klubbor till rätt kroppslängd. 

JUNIORTRÄNING 2019

Juniorernas egna hemsida på idrottonline

INFO & SCHEMA

Juniorträning är en mycket viktig verksamhet för vår idrottsförening. Vår träning ska leda till att fler barn blir förälskade i golf, stannar kvar i golfen längre och tar klivet till nästa steg i utvecklingstrappan. Vi kommer att bedriva juniorträning i följande "steg" under 2019:

Golfkul är gruppen för barnen som vill bli introducerade till golf, leds tillsammans med föräldrar. Träningsavgiften för golfkul är 300 kr.

Grupp 4 är till för er 8–12 år som satsar mot att erhålla officiellt handicap (Grönt kort) eller förbättra sitt golfspel.

Grupp 3 är till för er 10–14 år som satsar mot att nå 36 i HCP och möjligheten att få spela på stora banan.

Grupp 2 är till för er som har officiellt handicap (36) och vill förbättra sitt golfspel med ambition om att nå 18 i hcp.

Grupp 1 är till för er som satsar på golf, både när det gäller träning och tävlingsspel.

Ange gärna önskemål om grupptillhörighet, men vi kommer anpassa grupperna efter ålder och skicklighet för att få till jämna grupper.

Träningsavgift: 1890 kr

I avgiften ingår förutom träning:
Fria rangebollar från vecka 18–38
Fritt spel på Linksbanan 2019

Anmälan och info gällande juniorträning: junior@frosakergolf.se eller 021-309600

Anmälan är bindande och sker till junior@frosakergolf.se. Vid anmälan anger du önskemål om grupptillhörighet samt namn, adress, telefonnummer, komplett födelsedata inkl. de fyra sista siffrorna. Träningsavgiften inbetalas via faktura som skickas från klubben efter anmälan.

Mycket välkomna!
mvh
Matz & John